Fri frakt över 1000 kr

Integritetspolicy

Behandling av personuppgifter
Behandling av personuppgifter omfattas av bestämmelserna i personuppgiftslagen (PUL). En lag vars syfte är att skydda privatpersoners integritet. En viktig del i skyddet är att den som uppgifterna gäller informeras om de behandlingar som utförs. Lash Studio informerar här hur vi behandlar personuppgifter.

Vilka uppgifter avses?
Med personuppgift avses all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en levande person. Personuppgifter som du lämnar i samband med upprättande av eller löpande under en förbindelse mellan dig och ett företag eller organisation som använder sig av Lash Studio för distribution av försändelser. Behandlingen av personuppgifterna kan, inom ramen för gällande sekretessbestämmelser, även ske hos andra företag som Lash Studio samarbetar med.

Vem ser mina personuppgifter?
Endast de anställda på Lash Studio som behöver ha tillgång till uppgifter om användaren för att kunna utföra sina arbetsuppgifter har tillgång till dessa.

Som Lash Studio användare har du rätt att en gång per kalenderår utan kostnad får information om Lash Studio användning av dina personuppgifter. Vid begäran om rättelse av eventuell felaktig uppgift, uppdatering, eller borttagning av uppgifter, kontakta oss genom e-post till [email protected]